HTML

Bemutatkozás

Meggyőződésem, azért születtünk erre a világra, hogy harmóniában, szeretetben, boldogságban éljünk. Én is erre vágyom. Ezt kívánom a családomnak és minden embernek. Amolyan lakberendezős, csinosítgatós, szeretgetős, családos és főzőcskézős blog.

Duma-szoba

Utolsó kommentek

  • Myller: Ez a kép... :D Nálunk műanyag van, de ilyen extrán nehéz és már kilazult a csavar a súlya miatt, meg se lehet húzni rendesen, szóval izeg-mozog össze-vissza. Okozott már kellemetlen perceket rendesen: pl. hasmenés előtt, szinte ráugorva a WC-re. Félrecsúszás, végül pedig takarítás lett belőle. :S :D (2010.02.20. 08:27) Budifrász
  • piroskaesfarkas: Nagyon köszönöm a pác színt!!!!:-) (2009.08.26. 18:28) Itt tartunk...
  • Chatrine: Szia! Kérdeztél a leanderrel kapcsolatban. Nekem rózsaszín van és dupla szirmú. Napon van és néha dobál le leveleket, de nagyon fejlődik. Gondoltam, hogy az idősebb ágakat vissza kellene metszeni, hogy még bokrosabb legyen. De akkor sajnos a virágözön elmaradna a metszés miatt. Bordót még nem lá... (2009.07.23. 21:36) Itt tartunk...
  • Utolsó 20

Őket szeretem olvasni

A svéd összeszerelősből...

2009.05.18. 12:02 Sweethome

 
Belejöttem a tervezgetésbe, ugyan még nem tudom a burkolat milyen lesz a kinti táncparkettünkön, mert ugye amit szeretnék, a trópusifa burkolat az nem megy, mert iszonyúdráganekünk, de a berendezés már a fejembe van. 

 Tervezem, hogy hamarosan meglátogatjuk a kedvenc lakberendezési áruházunkat, azt a svéd összeszerelőset, ahol imádok még nézelődni is, nemhogy vásárolni és ahol még finomakat is lehet enni, na és nálunk ugye ez nem elhanyagolható szempont.

 Azt hiszem ezeket mindenképp megvesszük:

           
Ebből csak a zöld jöhet velünk...















És a lakásba is kell még pár apróság, de inkább most csak a teraszra költünk.
Így is a virágok és a kaspók egy vagyonba kerülnek majd, a leandereimen kívül nincsenek dézsás növényeim, mert eddig ugye nem volt hova tegyem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colors.blog.hu/api/trackback/id/tr571128430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása