HTML

Bemutatkozás

Meggyőződésem, azért születtünk erre a világra, hogy harmóniában, szeretetben, boldogságban éljünk. Én is erre vágyom. Ezt kívánom a családomnak és minden embernek. Amolyan lakberendezős, csinosítgatós, szeretgetős, családos és főzőcskézős blog.

Duma-szoba

Utolsó kommentek

  • Myller: Ez a kép... :D Nálunk műanyag van, de ilyen extrán nehéz és már kilazult a csavar a súlya miatt, meg se lehet húzni rendesen, szóval izeg-mozog össze-vissza. Okozott már kellemetlen perceket rendesen: pl. hasmenés előtt, szinte ráugorva a WC-re. Félrecsúszás, végül pedig takarítás lett belőle. :S :D (2010.02.20. 08:27) Budifrász
  • piroskaesfarkas: Nagyon köszönöm a pác színt!!!!:-) (2009.08.26. 18:28) Itt tartunk...
  • Chatrine: Szia! Kérdeztél a leanderrel kapcsolatban. Nekem rózsaszín van és dupla szirmú. Napon van és néha dobál le leveleket, de nagyon fejlődik. Gondoltam, hogy az idősebb ágakat vissza kellene metszeni, hogy még bokrosabb legyen. De akkor sajnos a virágözön elmaradna a metszés miatt. Bordót még nem lá... (2009.07.23. 21:36) Itt tartunk...
  • Utolsó 20

Őket szeretem olvasni

Egy tálból...

2009.05.21. 18:35 Sweethome


 Jöttek. Csapatostul. Galád módon csipkedték a cseresznyefán a friss, ropogós gyümölcsöt a seregélyek, amit a csajok alig vártak, hogy beérjen.

 Szomszédasszony saját fája alatt állt lesben ma egész nap, mert az ő fáját is megtámadták az éhes madarak, elmondása szerint két áldozata volt a sörétes puskájának.

 Tegnap mindenki rájárt a fára legelni, a kőműves, a kőművessegéd, a sofőr, aki a betonzsalut hozta ki hozzánk, mert kitaláltuk, hogy a bejárat elé is építünk egy kis szélfogót, és persze neki is ízlett a cseresznye, a tüzépesgyula, aki a sódert szállítmányozta haza, ma pedig egész korán megszállták a fát a seregélyek, és a feketerigó is szereti.



















 Hát szedtem a csajoknak egy szatyornyit és most a táncparketten, a kerti kiülősön terpeszkedve egy tálból cseresznyézünk...



















Alig egy hete még csak ilyen éretlen volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colors.blog.hu/api/trackback/id/tr761136014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása